modemden pc girmek
evet arkadaslar uzunca ugrastım her yolu denedım bırde sızlerden bılgı almak ıstıyorum nede olsa ıllakı bır bılen vardır karsı pcsının modemıne kadar gırıyorum frewell felan kapatıyorum.e modem ayarlarıyla oynayıp nettende dusuruyorum bu kısıyı.tum dokumanları okudum kımse modemden sonra pc gırmeyı acıklamamıs yarıda kesmıs sorum su modemden nasıl ve ne sekılde pc erısım saglarım bılgılendırırsenız sevınırım.bılmemek ayıp deyıldır ogrenmemek ayıptır arkadaslar bılgısı olan saklamasın lutfen 3 yılldır bu konu uzerındeyım acıklayana +++ replerımı esırgemıycem tesekkurler.
evet arkadaslar uzunca ugrastım her yolu denedım bırde sızlerden bılgı almak ıstıyorum nede olsa ıllakı bır bılen vardır karsı pcsının modemıne kadar gırıyorum frewell felan kapatıyorum.e modem ayarlarıyla oynayıp nettende dusuruyorum bu kısıyı.tum dokumanları okudum kımse modemden sonra pc gırmeyı acıklamamıs yarıda kesmıs sorum su modemden nasıl ve ne sekılde pc erısım saglarım bılgılendırırsenız sevınırım.bılmemek ayıp deyıldır ogrenmemek ayıptır arkadaslar bılgısı olan saklamasın lutfen 3 yılldır bu konu uzerındeyım acıklayana +++ replerımı esırgemıycem tesekkurler.
Ptsi Şub. 01, 2010 4:29 pm tarafından Admin
» Masaüstü Pc İçin İşlemci Fİyatları
Ptsi Şub. 01, 2010 4:12 pm tarafından
» Bios şifresini Dos Dan Iptal Etmek
Ptsi Şub. 01, 2010 4:11 pm tarafından
» Firmware / Bios SifreLerini Kırma/4Dé$†ru©†íon
Ptsi Şub. 01, 2010 4:10 pm tarafından
» türkiyede kullanılan ilk bilgisayar
Ptsi Şub. 01, 2010 4:09 pm tarafından
» Parmak İziniz Şifreniz Olsun
Ptsi Şub. 01, 2010 4:08 pm tarafından
» KlavYeNiz Temizmi/By_LawLeSs
Ptsi Şub. 01, 2010 4:07 pm tarafından
» CeP TeLeFoNu şArJlArInIz Hiç bİtMeYeCeK:)
Ptsi Şub. 01, 2010 4:02 pm tarafından
» Mac-Os için aradığınız tüm programlar
Ptsi Şub. 01, 2010 4:00 pm tarafından Admin